massage

Thai and Osteothai Massage

Το Osteothai είναι η ενσωμάτωση των οστεοπαθητικών αρχών και τεχνικών στο ταϊλανδέζικο μασάζ, μια γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Είναι μια μορφή σωματικής δραστηριότητας που συνδυάζει εξαιρετικές δημιουργικές και ισχυρές τεχνικές ταυλανδέζικου μασάζ με το ακριβές και απαλό άγγιγμα της οστεοπαθητικής. Οι πνευματικές ρίζες του Thai Massage είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, που το κάνει να ξεχωρίζει σαν τεχνική.

Tο Thai Massage είναι ἐνας θαυμἀσιος συνδυασμός ενεργειακής και σωματικής "άσκησης" για το σώμα και το νου-πνεύμα με οφέλη όπως:
 • την ανακούφιση από το στρες και την πίεση
 • τη βελτίωση του ύπνου και τη βαθιά χαλάρωση
 • την ανακούφιση του μυοσκελετικού πόνου στις πιο συνήθεις περιπτώσεις(πλάτη, μέση, αυχένας, ώμοι, πόδια κ.α.)
 • τη βελτίωση της κινητικότητας των αρθρώσεων
 • τη βελτίωση της στάσης και την ευθυγράμμιση του σώματος
 • την ενεργοποίηση και βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού
 • βελτιώνει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων(πεπτικό κ.α.) τονώνει την δραστηριότητα του νευρικού συστήματος
 • βελτιώνει τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος
 • προσφέρει μία εκ νέου αντίληψη του σώματος και της βαθιάς αναπνοής
 • επανασυνδέει την ενέργεια του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης!
 • Σουηδικό μασάζ

  Το σουηδικό μασάζ στοχεύει στην χαλάρωση μέσω της απελευθέρωσης της μυϊκής έντασης. Σαν τεχνική είναι πιο ήπια και ταιριάζει καλύτερα σε άτομα που ενδιαφέρονται για χαλάρωση και ανακούφιση από την ένταση. Το σουηδικό μασάζ μπορεί να χαλαρώσει τους σφιγμένους μύες, που προκαλούνται από καθημερινές δραστηριότητες, όπως το να κάθεστε στον υπολογιστή ή να γυμνάζεστε.

  Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός σουηδικού μασάζ;

  Κατά τη διάρκεια ενός σουηδικού μασάζ οι κινήσεις είναι μακρόχρονες, βαθιές, κυκλικές και εκτελούνται παθητικές κινήσεις των αρθρώσεων. Αυτές οι τεχνικές έχουν ως στόχο:
 • να σας χαλαρώσουν.
 • να διεγείρουν τις νευρικές απολήξεις.
 • να αυξάνουν τη ροή του αίματος και την αποστράγγιση της λέμφου. Το παραδοσιακό σουηδικό μασάζ περιλαμβάνει όλο το σώμα. Θα ξεκινήσετε σε ύπτια ή πρηνή κατάκλιση και θα αναποδογυρίσετε στο μέσο της πρακτικής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί λάδι ή λοσιόν.

 • Deep tissue massage

  Το βαθύ μασάζ ιστών είναι παρόμοιο με το σουηδικό μασάζ, αλλά προχωράει πιο βαθιά και προορίζεται για διαφορετικό σκοπό. Αυτό το μασάζ είναι καταλληλότερο για: -αθλητές -δρομείς -άτομα με τραυματισμούς Μπορεί επίσης να λειτουργήσει για άτομα με χρόνιες καταστάσεις πόνου όπως: -ινομυαλγία -Πόνος στην μέση Αυτή η τεχνική στοχεύει στα εσωτερικά στρώματα: -μυών -τενόντων -περιτονία, ή πυκνό συνδετικό ιστό Το βαθύ μασάζ χρησιμοποιεί πολλές από τις κινήσεις του σουηδικόυ μασάζ, αλλά υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση. Αυτή η πίεση μπορεί μερικές φορές να είναι επώδυνη. Για να φτάσουμε στο βαθύ μυϊκό ιστό, θα κάνουμε μασάζ στρώμα προς στρώμα του μυός, ασκώντας όλο και περισσότερη πίεση και χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές με τα δάχτυλα, τις γροθιές και ίσως ακόμη και τους αγκώνες για να φτάσουμε και να τεντώσουμε αυτόν τον βαθύ ιστό. Αυτός ο τύπος μασάζ διευκολύνει την επούλωση, απελευθερώνοντας τις συσπασμένες περιοχές των μυών και των ιστών. Μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος στους μαλακούς ιστούς και μπορεί να συμβάλει στη μείωση της φλεγμονής. Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός μασάζ βαθιών ιστών; Πριν από ένα μασάζ βαθιών ιστών, θα συζητήσουμε για τις πάσχουσες περιοχές του σώματος. Το μασάζ βαθιών ιστών μπορεί να είναι ολόσωμο ή να επικεντρώνεται μόνο σε μια περιοχή. Συνήθως ξεκινά ως ένα πιο παραδοσιακό μασάζ χαλάρωσης. Αφού προθερμανθούν οι μύες, αρχίζουμε να δουλεύουμε βαθιά στις πάσχουσες περιοχές. Εκτός από τις παλάμες, τις άκρες των δακτύλων και τις αρθρώσεις, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τους πήχεις ή τους αγκώνες για να αυξήσουμε την πίεση. Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί σχετικά με το επίπεδο πίεσης και δυσφορίας που επιθυμείτε να υπομείνετε. Αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό για ορισμένες περιοχές του σώματος και καθ' όλη τη διάρκεια του μασάζ. Για τις δύο επόμενες μέρες θα υπάρχει πόνος στις δουλεμένες περιοχές. Μη διστάσετε να επικοινωνείτε πριν και κατά τη διάρκεια του μασάζ.

  Προγεννητικό μασάζ

  Το προγεννητικό μασάζ είναι προσαρμοσμένο στις ανατομικές αλλαγές που περνάτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σε ένα παραδοσιακό μασάζ, μπορεί να περνάτε το μισό χρόνο ξαπλωμένη μπρούμυτα στο στομάχι σας (κάτι που δεν είναι δυνατό με την κοιλιά της εγκυμοσύνης) και το μισό χρόνο κοιτώντας προς τα πάνω (μια θέση που ασκεί πίεση στην μέση σας αλλά και σε ένα σημαντικό αιμοφόρο αγγείο, η οποία μπορεί να διαταράξει τη ροή του αίματος προς το μωρό σας και να σας προκαλέσει ναυτία). Καθώς όμως αλλάζει το σχήμα και η στάση του σώματός σας, ένας εκπαιδευμένος θεραπευτής μασάζ θα κάνει προσαρμογές με ειδικά συστήματα μαξιλαριών ή οπές που θα σας επιτρέπουν να ξαπλώνετε μπρούμυτα με ασφάλεια, παρέχοντας παράλληλα χώρο για την αναπτυσσόμενη κοιλιά και το στήθος σας. Ή μπορεί να ξαπλώσετε στο πλάι με την υποστήριξη μαξιλαριών και μαξιλαριών. Τα προγεννητικά μασάζ θεωρούνται γενικά ασφαλή μετά το πρώτο τρίμηνο, αρκεί να λάβετε το πράσινο φως από τον γιατρό σας και να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για την εγκυμοσύνη σας.

  Heaven spa is where you come to heal your body and your soul

  If you have to take a day to be yourself, forget all of your problems and simply relax, you need to visit Heaven Spa. Check out our presentation video too see the facilities and therapies we offer trough our highly trained staff. With multiple payment options and monthly or yearly subscriptions, you benefit from incredible value for money!

  Thai and Osteothai Massage

  Thai and Osteothai Massage Το Osteothai είναι η ενσωμάτωση των οστεοπαθητικών αρχών και τεχνικών στο ταϊλανδέζικο μασάζ, μια γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Είναι μια μορφή σωματικής δραστηριότητας που συνδυάζει εξαιρετικές δημιουργικές και ισχυρές τεχνικές ταϊλανδέζικου μασάζ με το ακριβές και απαλό άγγιγμα της οστεοπαθητικής. Οι πνευματικές ρίζες του Thai Massage είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, που το κάνει να ξεχωρίζει σαν τεχνική. Tο Thai Massage είναι ἐνας θαυμἀσιος συνδυασμός ενεργειακής και σωματικής "άσκησης" για το σώμα και το νου-πνεύμα με οφέλη όπως: - την ανακούφιση από το στρες και την πίεση - τη βελτίωση του ύπνου και τη βαθιά χαλάρωση - την ανακούφιση του μυοσκελετικού πόνου στις πιο συνήθεις περιπτώσεις(πλάτη, μέση, αυχένας, ώμοι, πόδια κ.α.) - τη βελτίωση της κινητικότητας των αρθρώσεων - τη βελτίωση της στάσης και την ευθυγράμμιση του σώματος - την ενεργοποίηση και βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού - βελτιώνει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων(πεπτικό κ.α.) - τονώνει την δραστηριότητα του νευρικού συστήματος - βελτιώνει τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος - προσφέρει μία εκ νέου αντίληψη του σώματος και της βαθιάς αναπνοής -επανασυνδέει την ενέργειατου σώματος, του μυαλού και του πνεύματος - δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης

  Βαθύ μασάζ ιστών

  Το βαθύ μασάζ ιστών είναι παρόμοιο με το σουηδικό μασάζ, αλλά προχωράει πιο βαθιά και προορίζεται για διαφορετικό σκοπό.

  Αυτό το μασάζ είναι καταλληλότερο για:
 • αθλητές
 • δρομείς
 • άτομα με τραυματισμούς
 • Μπορεί επίσης να λειτουργήσει για άτομα με χρόνιες καταστάσεις πόνου όπως:
 • Iνομυαλγία
 • Πόνος στην μέση
 • Αυτή η τεχνική στοχεύει στα εσωτερικά στρώματα:
 • μυών
 • τενόντων
 • περιτονία, ή πυκνό συνδετικό ιστό

 • Το βαθύ μασάζ χρησιμοποιεί πολλές από τις κινήσεις του σουηδικού μασάζ, αλλά υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση. Αυτή η πίεση μπορεί μερικές φορές να είναι επώδυνη. Για να φτάσουμε στο βαθύ μυϊκό ιστό, θα κάνουμε μασάζ στρώμα προς στρώμα του μυός, ασκώντας όλο και περισσότερη πίεση και χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές με τα δάχτυλα, τις γροθιές και ίσως ακόμη και τους αγκώνες για να φτάσουμε και να τεντώσουμε αυτόν τον βαθύ ιστό.

  Αυτός ο τύπος μασάζ διευκολύνει την επούλωση, απελευθερώνοντας τις συσπασμένες περιοχές των μυών και των ιστών. Μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος στους μαλακούς ιστούς και μπορεί να συμβάλει στη μείωση της φλεγμονής.

  Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός μασάζ βαθιών ιστών;

  Πριν από ένα μασάζ βαθιών ιστών, θα συζητήσουμε για τις πάσχουσες περιοχές του σώματος. Το μασάζ βαθιών ιστών μπορεί να είναι ολόσωμο ή να επικεντρώνεται μόνο σε μια περιοχή. Συνήθως ξεκινά ως ένα πιο παραδοσιακό μασάζ χαλάρωσης. Αφού προθερμανθούν οι μύες, αρχίζουμε να δουλεύουμε βαθιά στις πάσχουσες περιοχές.

  Εκτός από τις παλάμες, τις άκρες των δακτύλων και τις αρθρώσεις, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τους πήχεις ή τους αγκώνες για να αυξήσουμε την πίεση. Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί σχετικά με το επίπεδο πίεσης και δυσφορίας που επιθυμείτε να υπομείνετε. Αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό για ορισμένες περιοχές του σώματος και καθ' όλη τη διάρκεια του μασάζ. Για τις δύο επόμενες μέρες θα υπάρχει πόνος στις δουλεμένες περιοχές. Μη διστάσετε να επικοινωνείτε πριν και κατά τη διάρκεια του μασάζ.

  Λεμφικό μασάζ

  Το λεμφικό μασάζ είναι μια τεχνική που λειτουργεί στο λεμφικό σύστημα, διεγείροντας το για να λειτουργήσει γρήγορα, να επιταχύνει τη διαδικασία απομάκρυνσης του συσσωρευμένου υγρού. Το λεμφικό μασάζ γίνεται σε όλο το σώμα επιμένοντας σε προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα, τα πρηξίματα και το τοπικό πάχος.

  Το λεμφικό σύστημα είναι υπεύθυνο για τον καθαρισμό του σώματος. Αποτελείται από αγγεία, κόμβους και όργανα που συνεργάζονται για να διευκολύνουν τη σωστή ροή της λέμφου, να απομακρύνουν τα απόβλητα και να τα κατευθύνουν σε όργανα που είναι υπεύθυνα για την έκπλυση τους από το σώμα.

  Κάποια από τα οφέλη του λεμφικού μασάζ είναι ότι:
 • Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και την αναγέννηση των ιστών
 • Κατευθύνει και αυξάνει τη λεμφική ροή
 • Μειώνει το πρήξιμο και την κατακράτηση νερού
 • Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα λόγω της αποβολής των τοξινών
 • Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση της κυτταρίτιδας μειώνοντας την ποσότητα του υγρού που πιέζει τις διασταυρούμενες ίνες κάτω από το δέρμα σας κ.α.
 • Προγεννητικό μασάζ

  Το προγεννητικό μασάζ είναι προσαρμοσμένο στις ανατομικές αλλαγές που περνάτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σε ένα παραδοσιακό μασάζ, μπορεί να περνάτε το μισό χρόνο ξαπλωμένη μπρούμυτα στο στομάχι σας (κάτι που δεν είναι δυνατό με την κοιλιά της εγκυμοσύνης) και το μισό χρόνο κοιτώντας προς τα πάνω (μια θέση που ασκεί πίεση στην μέση σας αλλά και σε ένα σημαντικό αιμοφόρο αγγείο, η οποία μπορεί να διαταράξει τη ροή του αίματος προς το μωρό σας και να σας προκαλέσει ναυτία).

  Καθώς όμως αλλάζει το σχήμα και η στάση του σώματός σας, ένας εκπαιδευμένος θεραπευτής μασάζ θα κάνει προσαρμογές με ειδικά συστήματα μαξιλαριών ή οπές που θα σας επιτρέπουν να ξαπλώνετε μπρούμυτα με ασφάλεια, παρέχοντας παράλληλα χώρο για την αναπτυσσόμενη κοιλιά και το στήθος σας. Ή μπορεί να ξαπλώσετε στο πλάι με την υποστήριξη μαξιλαριών και μαξιλαριών.

  Τα προγεννητικά μασάζ θεωρούνται γενικά ασφαλή μετά το πρώτο τρίμηνο, αρκεί να λάβετε το πράσινο φως από τον γιατρό σας και να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για την εγκυμοσύνη σας.

  Thai and Osteothai Massage

  Το Osteothai είναι η ενσωμάτωση των οστεοπαθητικών αρχών και τεχνικών στο ταϊλανδέζικο μασάζ, μια γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Είναι μια μορφή σωματικής δραστηριότητας που συνδυάζει εξαιρετικές δημιουργικές και ισχυρές τεχνικές ταϊλανδέζικου μασάζ με το ακριβές και απαλό άγγιγμα της οστεοπαθητικής. Οι πνευματικές ρίζες του Thai Massage είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, που το κάνει να ξεχωρίζει σαν τεχνική. Tο Thai Massage είναι ἐνας θαυμἀσιος συνδυασμός ενεργειακής και σωματικής "άσκησης" για το σώμα και το νου-πνεύμα με οφέλη όπως: - την ανακούφιση από το στρες και την πίεση - τη βελτίωση του ύπνου και τη βαθιά χαλάρωση - την ανακούφιση του μυοσκελετικού πόνου στις πιο συνήθεις περιπτώσεις(πλάτη, μέση, αυχένας, ώμοι, πόδια κ.α.) - τη βελτίωση της κινητικότητας των αρθρώσεων - τη βελτίωση της στάσης και την ευθυγράμμιση του σώματος - την ενεργοποίηση και βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού - βελτιώνει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων(πεπτικό κ.α.) - τονώνει την δραστηριότητα του νευρικού συστήματος - βελτιώνει τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος - προσφέρει μία εκ νέου αντίληψη του σώματος και της βαθιάς αναπνοής -επανασυνδέει την ενέργειατου σώματος, του μυαλού και του πνεύματος - δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης

  Katy Barry

  Physiotherapist

  Katy is the helping therapist you have always wanted by your side in a spa center. Her character and also her skills are just unbelievable

  Jane Cromwell

  Administrator

  Jane started this business after being herself a member of the biggest spa studios in the country. She just makes everything work

  Mary Thomas

  Maseusse

  If you have the chance to feel the hands of Mary in one of her top rated massage therapy sessions, you will most surely return to Heaven Spa

  Heaven spa is where you come to heal your body and your soul

  If you have to take a day to be yourself, forget all of your problems and simply relax, you need to visit Heaven Spa. Check out our presentation video too see the facilities and therapies we offer trough our highly trained staff. With multiple payment options and monthly or yearly subscriptions, you benefit from incredible value for money!